Din ce în ce mai multe persoane își doresc dinți albi și apelează la fel de fel de mijloace pentru a obține culoarea dorită. Eu înainte eram contra acestor produse de albit, însă din ce în ce mai multe studii infirmă nocivitatea acestora, atât timp cât acțiunea lor este controlată.

Am selectat câteva firme producătoare de agenți de albire, pentru cabinet și nu numai, am căutat instrucțiunile si aș vrea să știu care este produsul vostru favorit? Dacă nu se găsește în lista de mai jos, vă rog să lăsați un comentariu în care să îmi spuneți ce produs folosiți și care este experiența voastră cu el, dacă îl recomandați și altor persoane.

Voi începe cu prea-cunoscutul produs de la Opalescence, pe care l-am și folosit și vă spun sincer că am fost mulțumită. Pacienții nu s-au plâns de sensibilitate, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor. Opalescence Boost este un gel cu concentrație de 40% perhidrol cu un pH neutru pentru eficiență și siguranță maximă. După activare Opalescence Boost se administrează direct din seringă. Se recomandă două aplicări de 20 de minute la o vizită, durata totală a tratamentului fiind 40 de minute. Puteți aplica și un al treilea tratament de 20 de minute dacă nu s-au obținut rezultatele dorite și dacă pacientul nu prezintă sensibilitate. Nu depășiți trei aplicări la o vizită.

opalescence-farklı-konsantırasyon-ve-aromaları

Cei de la Voco au scos un produs pentru albire internă și externă: Perfect Bleach Office+ cu 35% peroxid de hidrogen care se poate utiliza atât pentru albirea externă cât și internă.

voco-in-surgery

3M ESPE au venit pe piață cu Zaris White&Brite 16 % cu peroxid de carbamidă care vine la pachet cu 2 seringi de 3,5 g fiecare și se laudă a avea eficacitate foarte bună.

zaris-white-brite

CLARIANT 35% Office este un material de albire de la Angelus ce conține 22% peroxid de carbamidă și 35% peroxid de hidrogen. La caracteristici se menționează faptul că e necesară doar o singură aplicare și este o formula desensibilizantă.

1411130359_01-clariant-office-montagem-reposicao

Signal Professional White Now Liquid & Powder PLUS este un tratament pe bază de gel de peroxid de hidrogen (38%) pentru albirea profesională în cabinet. Este livrat în două containere separate, gelul este preparat direct în cabinetul dentar prin amestecarea lichidului și pulberii într-o procedură extrem de simplă și rapidă. Formula specială asociată  folosirii unei lămpi de albire puternice ca Easy Lamp accelerează procesul eliberării de radicali de oxigen, pornind procesul de oxidare a moleculelor cromogene, asigurând cele mai bune rezultate într-un timp de aplicare foarte scurt.

kit-de-albire-signal-professional-white-now

 

Dr. L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Explore More

Bijuteriile dentare – noile accesorii la modă

14 July 2015 0 Comments 12 tags

Acestă modă cu bijuteriile dentare este destul de nouă la noi în România, însă în țările mai dezvoltate persistă de câțiva ani. Încă din Egiptul Antic se practicau lucrări stomatologice cu

De câte feluri sunt albirile dentare?

23 May 2015 0 Comments 31 tags

La ora actuală există numeroase produse de albire. Reclamele sunt din ce în ce mai numeroase și producătorii caută să vină cu cât mai multe noutăți. Din păcate nu toate

Când apelăm la fațetele dentare?

31 January 2019 0 Comments 3 tags

Fațetele dentare nu mai reprezintă o noutate pentru mulți dintre pacienți, însă de multe ori acestea nu rezolvă în totalitate problema, mai mult decât atât, acestea nu se indică în