Tratament cu colagen

Pentru că ne pasă de gingii la fel de mult precum ne pasă de aspectul dinților !

Linerase este un produs folosit inițial în tratamentul estetic facial, iar mai apoi din nevoia de a menține gingia cât de sănătoasă s-a realizat acest produs pentru uz stomatologic. 𝐿𝑖𝑛𝑒𝑟𝑎𝑠𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑢𝑛 𝑡𝑟𝑎𝑡𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡 𝑖𝑛𝑗𝑒𝑐𝑡𝑎𝑏𝑖𝑙, 𝑑𝑒 𝑙𝑢𝑛𝑔𝑎̆ 𝑑𝑢𝑟𝑎𝑡𝑎̆, 𝑐𝑜𝑛𝑐𝑒𝑝𝑢𝑡 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑏𝑖𝑜𝑠𝑡𝑖𝑚𝑢𝑙𝑎𝑟𝑒 𝑑𝑒𝑟𝑚𝑎𝑙𝑎̆. 𝐴𝑐𝑒𝑠𝑡𝑎 𝑠𝑡𝑖𝑚𝑢𝑙𝑒𝑎𝑧𝑎̆ 𝑝𝑟𝑜𝑑𝑢𝑐𝑡̦𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑛𝑜𝑖 𝑐𝑒𝑙𝑢𝑙𝑒 𝑓𝑖𝑏𝑟𝑜𝑏𝑙𝑎𝑠𝑡𝑒 𝑐𝑢 𝑜 𝑝𝑟𝑜𝑑𝑢𝑐𝑡̦𝑖𝑒 𝑐𝑜𝑛𝑠𝑒𝑐𝑣𝑒𝑛𝑡𝑎̆ 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑙𝑎𝑔𝑒𝑛. Colagenul joacă un rol important în structura și sănătatea gingiei, astfel că acest tratament vine în ajutorul nostru mai ales când vorbim despre retracții gingivale.

Primele semne de scădere a cantității de colagen o reprezintă gingivita și acumularea de placă bacteriană care distruge fibrele de colagen!

Cum se realizează acest tratament?

𝑻𝒓𝒂𝒕𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕𝒖𝒍 𝒄𝒖 𝒄𝒐𝒍𝒂𝒈𝒆𝒏 este unul injectabil, minim invaziv, cu efecte pe termen mediu și lung. LINERASE este indicat pentru stimularea de creștere a fibroblastelor cu producția endogenă de neo-colagen. Tratamentul se realizează sub anestezie locală, fără contraindicații ulterioare, recomandat fiind 3 ședințe la interval de 2 săptămâni fiecare, iar mai apoi este tratamentul de menținere 1 dată la 6-8 luni. În prima ședință se realizează igienizarea profesională și prima etapă din tratament, iar mai apoi în următoarele 2 ședințe se va realiza strict tratamentul injectabil. Acest tratament vine să îmbunătățească considerabil sănătatea oro-dentară!

Vezi video

Precum tratamentele estetice faciale, acest tratament este unul estetic gingivo-parodontal!