Vreți să câștigați bătălia împotriva cearcănelor?

Ochii sunt oglinda personaliății noastre, sunteți de acord? Ei exprimă multe, dar atunci când cearcănele își fac simțită prezența ochii își pierd din strălucire. 

După vârsta de 30 de ani, 50% dintre femei se plâng de apariția cearcănelor. Aceste depresiuni sunt cauzate de pierderea volumului sub ochi, în zona dintre pleoapa inferioară și pomeți, deseori însoțită și de o modificare de culoare a pielii. Aceste cearcăne dau aspectul de ten obosit și îmbătrânit și încercăm de cele mai multe ori să le mascăm cu diferite produse cosmetice.

Pe lângă toate efectele acidului hialuronic acesta are capacitatea de a trata cearcănele. Acidul hialuronic reține apa precum un burete, pentru a menține pielea fermă, netedă și suplă.

Există pe piață o gama largă de produse pe bază de acid hialuronic care tratează această zonă sensibilă, însă laboratoarele TEOXANE s-au specializat în crearea de produse injectabile pe bază de acid hialuronic, realizînd un gel biocompatibil creat special pentru zona suboculară. Formula patentată este 3 în 1: acid hialuronic, cocktail de 14 nutrienți esențiali prezenți în piele natural și agent anestezic pentru a confortul clienților. Rezultatul?

  • umple depresiunile suboculare
  • revitalizează pielea
  • confort în timpul procedurii

Rezultatele estetice imediate și de durată:

  1. Cearcănele corectate uniform
  2. Piele hidratată și reîntinerită
  3. Satisfacție globală de durată, dovedită peste 9-12 luni

În lumea de azi frumusețea nu mai este doar un atribut al tinereții. Femeile își doresc ca frumusețea lor să persiste în timp.

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *