Nu vreau buze de “piți”

Aceasta este cea mai întâlnită problemă sau mai bine spus îngrijorare  a clientelor care vin pentru prima dată pentru procedura de volumetrie cu acid hialuronic.

Buzele de piți se obțin după îndelungate ședințe de injectare, la intervale foarte scurte de timp. Produsele folosite sunt fluide, se omogenizează foarte bine și păstrează forma naturală a buzei. La o injectare se folosește o seringă de 1 ml care se folosește pentru buza superioară și inferioară. După prima injectare schimbarea există, însă este minoră. Este o îmbunătațire a aspectului feței în general care nu poate fi limitată la buze, adică, lumea din jur va observa schimbarea, însă nu vor ști cu exactitate că acea schimbare a avut loc la buze sau la pomeți, sprâncene, nas, etc. După prima injectare buzele vor fi conturate și hidratate, nicidecum nu vor avea aspectul acela de buze prea mari!

Acidul hialuronic, datorită structurii sale, formează un film invizibil, elastic și acționează în profunzime la nivelul țesuturilor. Rolul său este de a menține cele mai importante caracteristici ale epidermei tinere: suplețea, elasticitatea și tonicitatea.

Toate clientele mele pot confirma cele spuse mai sus. Aici aveți părerea unor cliente fidele!

       Poza înainte și după trei injectări (injectările s-au realizat la distanță de minim 3 luni)  

ah-2016                                        

 

 

3 thoughts on “Nu vreau buze de “piți”

    1. Este un articol despre ceea ce cred eu despre acidul hialuronic. Cu ce anume sunteti in ceata? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *