Acidul hialuronic: de la naturalețe la vulgaritate

Cel mai important lucru înainte de intervenția cu acid hialuronic este să știi exact ce îți dorești și sa fii sinceră! Augumentarea buzelor este o manoperă estetică foarte ușoară pentru a-ți corecta fizionomia, atât timp cât e respectat un echilibru estetic.

Există două categorii de specialiști: cei care caută naturalețea și nu supraîncarcă buzele și cei care doresc satisfacerea clientei, chiar dacă trec peste anumite principii estetice – fiecare e liber să aleagă direcția. Tu ce alegi? Este foarte important să știi cum vrei să arăți ca să treci la pasul doi și să îți alegi un medic pe gustul tău. Informația se găsește la tot pasul. Te poți interesa de un medic pe internet, facebook, prietene, etc. Caută informații, poze, păreri pentru a-ți face o idee despre el. După ce ai gasit un medic în care să ai încredere, caută informații generale despre manoperă, ce implică asta, tipul de acid hialuronic, forma naturală a buzelor, reperele estetice, caută poze cu buzele care îți plac și fă-ți o programare. Prima programare poate consta doar într-o consultație. Mergi la specialist, îi spui sincer cum vrei să arate buzele tale, îi arăți pozele și el îți poate spune părerea specializată adaptată cazului tău, feței tale, fizionomiei.

Din păcate sunt promovate foarte multe cazuri de “așa nu” și clientele reacționeană pozitiv. Există acele persoane care caută naturalețea (se vede o schimbare, însa nimeni nu poate spune exact de ce) și cele care caută mult volum (se vede clar augumentarea de buze).

Îți plac buzele voluptoase? Foarte bine, însă trebuie să vezi dacă acele buze mari se vor potrivi fizionomiei tale! Aspectul de buze voluptoase, naturale, nu se potrivesc oricui. Există anumite repere faciale sau puncte antropometrice pentru analiza de profil care trebuie respectate pentru a avea un aspect frumos. De exemplu, buza superioară trebuie să fie mai mică sau cel mult egală cu buza inferioară, aspect pe care unele cliente nu îl înțeleg și din dorința de a avea buza superioară mai mare apare înfățișarea de “rățușcă”, total nefizionomic. Un alt reper important este ca buzele să nu depășească planul trasat de la vârful nasului la bărbie sau linia buzei superioare să fie paralelă cu linia incizală a dinților superiori pentru un zâmbet armonios. 

Ce este cel mai îngrijorător? Supraîncărcarea buzelor și aspectul lor fals.Toată lumea apelează la estetica minim invazivă, însă trebuie apelat cu moderație. Buzele exagerate, prea pline, nu sunt deloc atrăgătoare! Este important să știi când să te oprești! Aceste substanțe au fost concepute pentru persoanele care nu au volum normal al buzelor sau buzele sunt extrem de subțiri, cu asimetrii, cicatrici, nicidecum pentru persoanele cu buzele frumoase, naturale, pline.

Alege modele de buze naturale și ia în considerare faptul că toate suntem diferite și nu putem avea buzele ca și Angelina Jolie!

Dr. L

Leave a Reply